Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het vierde kwartaal is traditioneel voor Barco sterker dan de rest van het jaar. Ik verwacht dan ook een stijging van de omzet, zowel op kwartaal- als op jaarbasis."

Rutsaert verwacht over het vierde kwartaal een omzet van 234 miljoen euro en voor 515 miljoen euro aan orders: "Ik ga uit van een EBIT van 38 miljoen euro en een EBIT-marge van 5,90%. Wat die EBIT-marge betreft: die bereikte een dieptepunt op 3% in de eerste helft van 2010. Het koersdoel wordt verhoogd van 39 naar 45 euro, maar het neutraal advies blijft gehandhaafd."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het vierde kwartaal is traditioneel voor Barco sterker dan de rest van het jaar. Ik verwacht dan ook een stijging van de omzet, zowel op kwartaal- als op jaarbasis." Rutsaert verwacht over het vierde kwartaal een omzet van 234 miljoen euro en voor 515 miljoen euro aan orders: "Ik ga uit van een EBIT van 38 miljoen euro en een EBIT-marge van 5,90%. Wat die EBIT-marge betreft: die bereikte een dieptepunt op 3% in de eerste helft van 2010. Het koersdoel wordt verhoogd van 39 naar 45 euro, maar het neutraal advies blijft gehandhaafd."