UCB heeft met Aesica, een toonaangevende farmaceutische fabrikant, een akkoord gesloten voor de overname van de huidige productiefaciliteiten van UCB in Duitsland en Italië door Aesica.

De overeenkomst kadert in de strategie van UCB om het

productienetwerk te optimaliseren, in lijn met de ontwikkeling van de portefeuille, en omvat de productiesites van Monheim en Zwickau in Duitsland en Pianezza in Italië.

De bijna 600 werknemers van de drie betrokken sites zullen hun werk kunnen voortzetten en worden overgedragen aan Aesica.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het bericht heeft geen invloed op onze verwachtingen, de prognoses voor UCB blijven ongewijzigd. Het koopadvies en het koersdoel van 36 euro blijven gehandhaafd."

UCB heeft met Aesica, een toonaangevende farmaceutische fabrikant, een akkoord gesloten voor de overname van de huidige productiefaciliteiten van UCB in Duitsland en Italië door Aesica. De overeenkomst kadert in de strategie van UCB om het productienetwerk te optimaliseren, in lijn met de ontwikkeling van de portefeuille, en omvat de productiesites van Monheim en Zwickau in Duitsland en Pianezza in Italië. De bijna 600 werknemers van de drie betrokken sites zullen hun werk kunnen voortzetten en worden overgedragen aan Aesica. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het bericht heeft geen invloed op onze verwachtingen, de prognoses voor UCB blijven ongewijzigd. Het koopadvies en het koersdoel van 36 euro blijven gehandhaafd."