Het overgenomen bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van 1,40 miljoen euro, vanaf de oprichting in 2003 in het Franse Toulouse heeft OpenCube Technologies voortdurend een groei laten zien.

EVS werkt al langer samen met OpenCube Technologies en kent het bedrijf dus goed. De prijs waaraan de transactie gebeurde, werd niet bekendgemaakt. Vanaf1 april zal EVS OpenCube Technologies voor 100% consolideren.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "De overname van OpenCube kadert goed in de strategie van EVS. Financieel kan het bedrijf deze overname aan, gezien de sterke balans. Ik blijf EVS accumuleren, met aan dit advies gekoppeld een koersdoel van 49 euro."

Het overgenomen bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van 1,40 miljoen euro, vanaf de oprichting in 2003 in het Franse Toulouse heeft OpenCube Technologies voortdurend een groei laten zien. EVS werkt al langer samen met OpenCube Technologies en kent het bedrijf dus goed. De prijs waaraan de transactie gebeurde, werd niet bekendgemaakt. Vanaf1 april zal EVS OpenCube Technologies voor 100% consolideren. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "De overname van OpenCube kadert goed in de strategie van EVS. Financieel kan het bedrijf deze overname aan, gezien de sterke balans. Ik blijf EVS accumuleren, met aan dit advies gekoppeld een koersdoel van 49 euro."