Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Er wordt een omzetgroei met dubbele cijfers bij EVS verwacht, conform de eigen guidance die het bedrijf gaf. Ik verwacht dat dit objectief makkelijk werd gehaald en ga uit van een omzetgroei met 22%. "

De EBIT-marge kan hebben geprofiteerd van een operationele leverage en van stijging van de dollarkoers. Rutsaert: "Ik ga uit van een EBIT-marge van 52,70%. De omzet zou 26,50 miljoen euro bedragen, de bruto marge 80,30% en de winst per aandeel 0,73 euro. Het advies accumuleren voor het aandeel blijft behouden.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Er wordt een omzetgroei met dubbele cijfers bij EVS verwacht, conform de eigen guidance die het bedrijf gaf. Ik verwacht dat dit objectief makkelijk werd gehaald en ga uit van een omzetgroei met 22%. " De EBIT-marge kan hebben geprofiteerd van een operationele leverage en van stijging van de dollarkoers. Rutsaert: "Ik ga uit van een EBIT-marge van 52,70%. De omzet zou 26,50 miljoen euro bedragen, de bruto marge 80,30% en de winst per aandeel 0,73 euro. Het advies accumuleren voor het aandeel blijft behouden.