De LPG-vloot droeg met USD -2,0 miljoen bij tot het bedrijfsresultaat (EBIT). (Over de eerste drie maanden van 2010 was de bijdrage USD 1,4 miljoen).

Ondanks de verbeterde marktcondities tijdens het eerste kwartaal werd het resultaat beïnvloed door 43 off-hire dagen. Deze off-hire dagen waren vooral te wijten aan droogdokken en wachttijden na teruglevering van schepen, vooral dan tijdens de maanden maart en april.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Op basis van de kwartaalcijfers gaat het koersdoel voor Exmar omhoog van 7,50 naar 7,70 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

De LPG-vloot droeg met USD -2,0 miljoen bij tot het bedrijfsresultaat (EBIT). (Over de eerste drie maanden van 2010 was de bijdrage USD 1,4 miljoen). Ondanks de verbeterde marktcondities tijdens het eerste kwartaal werd het resultaat beïnvloed door 43 off-hire dagen. Deze off-hire dagen waren vooral te wijten aan droogdokken en wachttijden na teruglevering van schepen, vooral dan tijdens de maanden maart en april. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Op basis van de kwartaalcijfers gaat het koersdoel voor Exmar omhoog van 7,50 naar 7,70 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."