De Colombiaans-Canadese olie en gas exploratie- en productie maatschappij en Exmar zijn een gezamenlijke FEED (front-end engineering and design) studie gestart voor de volledige LNG-keten.

De plannen voorzien in de bouw van een aardgaspijpleiding en een kleinschalige liquefactie barge voor het vervoer van het gas van het Colombiaanse gasveld La Creciente, eigendom van Pacific Rubiales, naar de Caribische kust èn de omvorming van het gas in LNG. Het project is gericht op afzetmarkten in Centraal-Amerika en in de Caraïben.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het betreft een klein LNG-project voor Exmar in Columbia. Ik handhaaf een advies opbouwen."

De Colombiaans-Canadese olie en gas exploratie- en productie maatschappij en Exmar zijn een gezamenlijke FEED (front-end engineering and design) studie gestart voor de volledige LNG-keten. De plannen voorzien in de bouw van een aardgaspijpleiding en een kleinschalige liquefactie barge voor het vervoer van het gas van het Colombiaanse gasveld La Creciente, eigendom van Pacific Rubiales, naar de Caribische kust èn de omvorming van het gas in LNG. Het project is gericht op afzetmarkten in Centraal-Amerika en in de Caraïben. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Het betreft een klein LNG-project voor Exmar in Columbia. Ik handhaaf een advies opbouwen."