Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IRIS kondigde zelf aan dat de omzet onder het niveau van 2009 zou uitkomen, de bruto marge ongeveer conform het niveau van het jaar voordien en de EBIT lager."

Rutsaert blijft het aandeel IRIS opbouwen: "Ik heb mijn prognoses voor IRIS verlaagd, want ik was er al van uitgegaan dat de EBIT en de nettowinst onder de verwachtingen gingen uitkomen. De omzet zou uitkomen op 105 miljoen euro, waar dat eerst 121 miljoen euro was. De nettowinst zou nog 3 in plaats van 5 miljoen euro bedragen. Het koersdoel werd verlaagd van 56 naar 54 euro."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IRIS kondigde zelf aan dat de omzet onder het niveau van 2009 zou uitkomen, de bruto marge ongeveer conform het niveau van het jaar voordien en de EBIT lager." Rutsaert blijft het aandeel IRIS opbouwen: "Ik heb mijn prognoses voor IRIS verlaagd, want ik was er al van uitgegaan dat de EBIT en de nettowinst onder de verwachtingen gingen uitkomen. De omzet zou uitkomen op 105 miljoen euro, waar dat eerst 121 miljoen euro was. De nettowinst zou nog 3 in plaats van 5 miljoen euro bedragen. Het koersdoel werd verlaagd van 56 naar 54 euro."