Dit project vertegenwoordigt een investering van 70,5 miljoen euro (bouwkosten, financiële kosten tijdens de bouwperiode en BTW) en gedurende 25 jaar een jaarlijks onderhoudsbudget van 1,3 miljoen (geïndexeerd).

De financiering met een looptijd van 25 jaar wordt verzekerd door BNP Paribas Fortis; er is rekening gehouden met 15 miljoen subsidies die ontvangen zullen worden op de datum van de voorlopige oplevering van het project.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Ik handhaaf een koersdoel van 65 euro voor CFE, met daaraan gekoppeld uiteraard een koopadvies."

Dit project vertegenwoordigt een investering van 70,5 miljoen euro (bouwkosten, financiële kosten tijdens de bouwperiode en BTW) en gedurende 25 jaar een jaarlijks onderhoudsbudget van 1,3 miljoen (geïndexeerd). De financiering met een looptijd van 25 jaar wordt verzekerd door BNP Paribas Fortis; er is rekening gehouden met 15 miljoen subsidies die ontvangen zullen worden op de datum van de voorlopige oplevering van het project. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Ik handhaaf een koersdoel van 65 euro voor CFE, met daaraan gekoppeld uiteraard een koopadvies."