Dit kan voor IBA een omzet van 40 tot 50 miljoen euro betekenen. Het verhaal van deze deal is eerder complex. De opdracht werd eerst toegewezen aan Varian Medical Solutions.

IBA protesteerde tegen de deal, zodat de toekenningsprocedure in december van vorig jaar opnieuw werd opgestart. Uiteindelijk kwam IBA dus als overwinnaar uit de bus.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IBA zit op schema om de doelstelling van 2 tot 3 verkochte systemen te realiseren. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd, maar ik verhoog het koersdoel van 10,50 naar 11 euro."

Dit kan voor IBA een omzet van 40 tot 50 miljoen euro betekenen. Het verhaal van deze deal is eerder complex. De opdracht werd eerst toegewezen aan Varian Medical Solutions. IBA protesteerde tegen de deal, zodat de toekenningsprocedure in december van vorig jaar opnieuw werd opgestart. Uiteindelijk kwam IBA dus als overwinnaar uit de bus. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IBA zit op schema om de doelstelling van 2 tot 3 verkochte systemen te realiseren. Het advies opbouwen blijft gehandhaafd, maar ik verhoog het koersdoel van 10,50 naar 11 euro."