Het contract heeft een waarde van 45 tot 55 miljoen euro, maar blijft onderworpen aan administratieve en financiële formaliteiten. IBA gaf zelf aan dat het contract geen noemenswaardige invloed zal hebben op de resultaten over 2010.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IBA is ondergewaardeerd ondanks de verwachting van een traag herstel van de volumes en van de relatief lage marge van 3,30%. Het afgesloten contract in de Verenigde Staten is al het derde dit jaar, wat als goed nieuws mag worden beschouwd."

Het contract heeft een waarde van 45 tot 55 miljoen euro, maar blijft onderworpen aan administratieve en financiële formaliteiten. IBA gaf zelf aan dat het contract geen noemenswaardige invloed zal hebben op de resultaten over 2010. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "IBA is ondergewaardeerd ondanks de verwachting van een traag herstel van de volumes en van de relatief lage marge van 3,30%. Het afgesloten contract in de Verenigde Staten is al het derde dit jaar, wat als goed nieuws mag worden beschouwd."