Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn.

In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Geen wijziging in onze waardering voor UCB, want ik had in dit geval niet gerekend op een goedkeuring. Het koopadvies blijft dan ook staan. "

Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn. In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Geen wijziging in onze waardering voor UCB, want ik had in dit geval niet gerekend op een goedkeuring. Het koopadvies blijft dan ook staan. "