De oplevering vond plaats in Mississippi Canyon 547 in de Golf van Mexico. De OPTI-EX® wordt in de komende dagen voor anker gelegd en geïnstalleerd.

De OPTIEX ® heeft een productiecapaciteit tot 60.000 BOPD (barrels of oil per day) en tot 150 MMCFD (million cubic feet per day) gas.

Volgens de verkoopovereenkomst zal de totale prijs meer dan USD 400 miljoen bedragen, waarvan USD 104,5 miljoen aan EXMAR werd betaald.

De betaling van het saldo van de transactie wordt gespreid over een periode van 62 maanden volgend op de installatie.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Exmar leverde de OPTI-EX op en dat is uiteraard goed nieuws. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

De oplevering vond plaats in Mississippi Canyon 547 in de Golf van Mexico. De OPTI-EX® wordt in de komende dagen voor anker gelegd en geïnstalleerd. De OPTIEX ® heeft een productiecapaciteit tot 60.000 BOPD (barrels of oil per day) en tot 150 MMCFD (million cubic feet per day) gas. Volgens de verkoopovereenkomst zal de totale prijs meer dan USD 400 miljoen bedragen, waarvan USD 104,5 miljoen aan EXMAR werd betaald. De betaling van het saldo van de transactie wordt gespreid over een periode van 62 maanden volgend op de installatie. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Exmar leverde de OPTI-EX op en dat is uiteraard goed nieuws. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."