Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Zowel op jaar- als op kwartaalbasis was het orderboekje tijdens het eerste kwartaal goed gevuld. Ook ten opzichte van de omzet was er sprake van een sterk orderboekje. Vanaf het tweede semester zou aan het tekort aan digitale projectoren verholpen zijn, wat betekent dat de zaak tijdens het tweede kwartaal nog heeft gespeeld.

Rutsaert: "Ik reken op een stijging van de omzet met 19% tot 194 miljoen euro. De EBIT-marge zou stijgen tot 5,40%, ik reken op een winst per aandeel van 0,56 euro. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 42 euro."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Zowel op jaar- als op kwartaalbasis was het orderboekje tijdens het eerste kwartaal goed gevuld. Ook ten opzichte van de omzet was er sprake van een sterk orderboekje. Vanaf het tweede semester zou aan het tekort aan digitale projectoren verholpen zijn, wat betekent dat de zaak tijdens het tweede kwartaal nog heeft gespeeld. Rutsaert: "Ik reken op een stijging van de omzet met 19% tot 194 miljoen euro. De EBIT-marge zou stijgen tot 5,40%, ik reken op een winst per aandeel van 0,56 euro. Het advies opbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, met een koersdoel van 42 euro."