Op datum van de transactie verwerft ASL 5 Boeing 737-800 passagiersvliegtuigen, 5 Airbus A300 B4 vrachtvliegtuigen en 3 ATR 72-500 passagiersvliegtuigen. Voor al deze vliegtuigen bestaan leasingovereenkomsten afgesloten met gerenommeerde pakjes- en postdiensten of vliegtuigmaatschappijen.

ASL is een joint venture tussen CMB en 3P Air Freighters (een privaat equity fonds beheerd door Petercam).

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "CMB breidt de luchtvaartvloot in aanzienlijke mate uit met deze overnames. Ik blijft neutraal voor het aandeel, met een koersdoel van 23 euro."

Op datum van de transactie verwerft ASL 5 Boeing 737-800 passagiersvliegtuigen, 5 Airbus A300 B4 vrachtvliegtuigen en 3 ATR 72-500 passagiersvliegtuigen. Voor al deze vliegtuigen bestaan leasingovereenkomsten afgesloten met gerenommeerde pakjes- en postdiensten of vliegtuigmaatschappijen. ASL is een joint venture tussen CMB en 3P Air Freighters (een privaat equity fonds beheerd door Petercam). Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "CMB breidt de luchtvaartvloot in aanzienlijke mate uit met deze overnames. Ik blijft neutraal voor het aandeel, met een koersdoel van 23 euro."