Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "2010 wordt opnieuw een jaar vol uitdagingen voor Barco, daar bestaat weinig twijfel over. Op jaarbasis postte het bedrijf 33 nieuwsberichten op zijn website. De ruim beschikbare informatie maakt het de aandeelhouders mogelijk om de gang van zaken bij het bedrijf op de voet te blijven volgen."

Rutsaert heeft besloten om Barco op een advies afbouwen te laten staan, met een koersdoel van 23 euro: "Op basis van wat ik nu weet kan ik mijn prognoses voor het bedrijf nog niet naar boven aanpassen. De investment case van Barco hangt nauw samen met de evolutie in de verkoop van digitale cinema's. Daarom is het belangrijk om de verkoopcijfers van de digitale cinema's nauwlettender te analyseren."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "2010 wordt opnieuw een jaar vol uitdagingen voor Barco, daar bestaat weinig twijfel over. Op jaarbasis postte het bedrijf 33 nieuwsberichten op zijn website. De ruim beschikbare informatie maakt het de aandeelhouders mogelijk om de gang van zaken bij het bedrijf op de voet te blijven volgen." Rutsaert heeft besloten om Barco op een advies afbouwen te laten staan, met een koersdoel van 23 euro: "Op basis van wat ik nu weet kan ik mijn prognoses voor het bedrijf nog niet naar boven aanpassen. De investment case van Barco hangt nauw samen met de evolutie in de verkoop van digitale cinema's. Daarom is het belangrijk om de verkoopcijfers van de digitale cinema's nauwlettender te analyseren."