Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "2010 belooft een beter jaar te worden voor IRIS, hoewel het management voorzichtig bleef met betrekking tot het huidige boekjaar wegens het feit dat contracten vanwege de crisis werden uitgesteld."

Toch ziet het er naar uit dat ook in België de IT-sector nu een herstel laat optekenen. Rutsaert: "Die IT-sector is een sector die laat in de cyclus moet gesitueerd worden, wat wil zeggen dat het herstel zich eveneens later laat gevoelen. Ik heb een advies opbouwen voor IRIS, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 54 euro."

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "2010 belooft een beter jaar te worden voor IRIS, hoewel het management voorzichtig bleef met betrekking tot het huidige boekjaar wegens het feit dat contracten vanwege de crisis werden uitgesteld." Toch ziet het er naar uit dat ook in België de IT-sector nu een herstel laat optekenen. Rutsaert: "Die IT-sector is een sector die laat in de cyclus moet gesitueerd worden, wat wil zeggen dat het herstel zich eveneens later laat gevoelen. Ik heb een advies opbouwen voor IRIS, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 54 euro."