De totale bierverkopen qua volumes stegen met 1% ten opzichte van vorig jaar. Op autonome basis was er echter sprake van een daling van 1%. In Latijns Amerika stegen de volumes met 2%.

In Europa daalde de volumes met 1%. De meest opvallende daling was de volumedaling van 22% in Rusland. In Amerika daalden de verkopen aan de retailers van MillerCoors met 2%. In Afrika en Azie steeg het verkoopvolume met 2% en in Zuid- Afrika steeg het volume met 1%.

Al met al hakt de economische malaise er volgens Theodoor Gilissen Bankiers hard in bij SAB Miller. Afnemers teren in op hun voorraden. De analisten van de bank verwachten dan ook slechte cijfers voor de andere internationale bierbrouwers. Heineken, ABI en Duvel Moortgat zijn Sell.

De totale bierverkopen qua volumes stegen met 1% ten opzichte van vorig jaar. Op autonome basis was er echter sprake van een daling van 1%. In Latijns Amerika stegen de volumes met 2%. In Europa daalde de volumes met 1%. De meest opvallende daling was de volumedaling van 22% in Rusland. In Amerika daalden de verkopen aan de retailers van MillerCoors met 2%. In Afrika en Azie steeg het verkoopvolume met 2% en in Zuid- Afrika steeg het volume met 1%. Al met al hakt de economische malaise er volgens Theodoor Gilissen Bankiers hard in bij SAB Miller. Afnemers teren in op hun voorraden. De analisten van de bank verwachten dan ook slechte cijfers voor de andere internationale bierbrouwers. Heineken, ABI en Duvel Moortgat zijn Sell.