Galapagos ontvangt Eur 2 mln voor de uitbreiding. De overeenkomst voor de medicijn ontwikkeling voor artrose heeft een maximale waarde van Eur 188 mln (incl. mijlpaalbetalingen) en Galapagos heeft tot nu toe Eur 17,9 mln ontvangen.

De taak van Galapagos in deze samenwerking is de ontwikkeling van nieuwe medicijn doelen tot en met de klinische fase IIa, bewijs van het concept, waarna GSK de exclusieve rechten heeft de medicijnen verder te ontwikkelen tot in de commerciële fase.

De rating van Theodoor Gilissen Bankiers op Galapagos blijft kopen, dit op basis van de verwachte positieve lange termijn ontwikkelingen.

Galapagos ontvangt Eur 2 mln voor de uitbreiding. De overeenkomst voor de medicijn ontwikkeling voor artrose heeft een maximale waarde van Eur 188 mln (incl. mijlpaalbetalingen) en Galapagos heeft tot nu toe Eur 17,9 mln ontvangen. De taak van Galapagos in deze samenwerking is de ontwikkeling van nieuwe medicijn doelen tot en met de klinische fase IIa, bewijs van het concept, waarna GSK de exclusieve rechten heeft de medicijnen verder te ontwikkelen tot in de commerciële fase. De rating van Theodoor Gilissen Bankiers op Galapagos blijft kopen, dit op basis van de verwachte positieve lange termijn ontwikkelingen.