Deze samenwerking volgens Theodoor Gilissen Bankiers voorziet in de levering door BioFocus van biologische assays (teststoffen) en molecuul selecties.

Galapagos ontvangt Eur 2 mln per jaar en kan aanvullend betalingen ontvangen voor het bereiken van van te voren vastgestelde mijlpalen en voor het gebruik van molecuul selecties.

De samenwerking betreft de identificatie van nieuwe moleculen tegen de geneesmiddelen doelen van verschillende eiwitten met daarbij de verbetering van bereikbaarheid en werking (ion channels, GPCR,s en kinases). Theodoor Gilissen Bankiers blijft koper van Galapagos.

Deze samenwerking volgens Theodoor Gilissen Bankiers voorziet in de levering door BioFocus van biologische assays (teststoffen) en molecuul selecties. Galapagos ontvangt Eur 2 mln per jaar en kan aanvullend betalingen ontvangen voor het bereiken van van te voren vastgestelde mijlpalen en voor het gebruik van molecuul selecties. De samenwerking betreft de identificatie van nieuwe moleculen tegen de geneesmiddelen doelen van verschillende eiwitten met daarbij de verbetering van bereikbaarheid en werking (ion channels, GPCR,s en kinases). Theodoor Gilissen Bankiers blijft koper van Galapagos.