China profiteerde minder dan de andere opkomende landen van de massale toestroom van kapitaal sinds begin dit jaar. Carmignac heeft de blootstelling met 4% verhoogd door versterking van bestaande lijnen, het aangaan van een positie in de bank ICBC en de aanschaf van futures met een omvang van 4% van de uitstaande beleggingen van Carmignac Investissement.

De fondsbeheerders hebben er ook voor gekozen een positie in te nemen gericht op de verbetering van de vooruitzichten voor Turkije door een lijn te starten in de bank Turkiye Garanti Bankasi.

China profiteerde minder dan de andere opkomende landen van de massale toestroom van kapitaal sinds begin dit jaar. Carmignac heeft de blootstelling met 4% verhoogd door versterking van bestaande lijnen, het aangaan van een positie in de bank ICBC en de aanschaf van futures met een omvang van 4% van de uitstaande beleggingen van Carmignac Investissement. De fondsbeheerders hebben er ook voor gekozen een positie in te nemen gericht op de verbetering van de vooruitzichten voor Turkije door een lijn te starten in de bank Turkiye Garanti Bankasi.