De fondseninstroom in aandelen bleek in januari drie keer zo groot als die in obligaties.

De bereidheid onder assetmanagers om risico's te nemen is in de maand januari toegenomen.

De specialisten op het gebied van asset-allocatie adviseren aandelen en vastgoed te overwegen en obligaties en cash te onderwegen.

Bijna 70% van de 21 geraadpleegde asset-managers adviseert een overweging van aandelen en meer dan 70% is neutraal ten aanzien van grondstoffen (bron: Het Financieele Dagblad 4 februari 2013).

De richting en de relatieve kracht van de trends in de verschillende beleggingscategorieën schragen volgens Theodoor Gilissen Bankiers het idee dat de draai naar aandelen is ingezet en obligatiebelegger bedacht moeten zijn op het risico van rentestijgingen.

De fondseninstroom in aandelen bleek in januari drie keer zo groot als die in obligaties. De bereidheid onder assetmanagers om risico's te nemen is in de maand januari toegenomen. De specialisten op het gebied van asset-allocatie adviseren aandelen en vastgoed te overwegen en obligaties en cash te onderwegen. Bijna 70% van de 21 geraadpleegde asset-managers adviseert een overweging van aandelen en meer dan 70% is neutraal ten aanzien van grondstoffen (bron: Het Financieele Dagblad 4 februari 2013). De richting en de relatieve kracht van de trends in de verschillende beleggingscategorieën schragen volgens Theodoor Gilissen Bankiers het idee dat de draai naar aandelen is ingezet en obligatiebelegger bedacht moeten zijn op het risico van rentestijgingen.