En dan zeker niet zoals nu op het laatste moment. Hoewel de indexen geen grote bewegingen gaven waren sommige aandelen we van slag door het wegzenden van de ambtenaren. Lockheed Martin daalde bijna 6%. Dit bedrijf is van oudsher zeer afhankelijk van overheidsopdrachten.

En als ambtenaren niet meer werken kunnen ze ook geen opdrachten geven. E.e.a. geldt ook voor de andere defensieaandelen die werden aangeboden zoals Raytheon, United Technologies en Northrop Grumman.

Er valt vanzelfsprekend geen zinnig woord te schrijven wanneer de overheid weer alle kantoren opent. Daarvoor moet natuurlijk eerst overeenstemming komen tussen de Democraten (president Obama) en de Republikeinen.

En dan zeker niet zoals nu op het laatste moment. Hoewel de indexen geen grote bewegingen gaven waren sommige aandelen we van slag door het wegzenden van de ambtenaren. Lockheed Martin daalde bijna 6%. Dit bedrijf is van oudsher zeer afhankelijk van overheidsopdrachten. En als ambtenaren niet meer werken kunnen ze ook geen opdrachten geven. E.e.a. geldt ook voor de andere defensieaandelen die werden aangeboden zoals Raytheon, United Technologies en Northrop Grumman. Er valt vanzelfsprekend geen zinnig woord te schrijven wanneer de overheid weer alle kantoren opent. Daarvoor moet natuurlijk eerst overeenstemming komen tussen de Democraten (president Obama) en de Republikeinen.