Een aantal van de huidige problemen - hoge werkloosheid, vertragende economische groei, tekorten van duizenden miljarden dollars - heeft hij weliswaar van zijn voorgangers geërfd, maar Obama heeft ook een aantal fouten gemaakt.

Intel CEO Paul Otellini en Jim Tisch, CEO of Loews Corp., steken hun ontevredenheid over de politiek van de president niet onder stoelen of banken.

Die heeft volgens beide bedrijfsleiders een klimaat van onzekerheid geschapen. Otellini stelt dat Obama is gaan experimenteren met Keynes, maar dat het experiment grandioos is mislukt.

De bittere waarheid is dat de Verenigde Staten voor een periode van verlies van welvaart. Jobs zullen er niet veel meer bijkomen, gezien het gebrek aan vertrouwen in de bedrijfswereld.

Een aantal van de huidige problemen - hoge werkloosheid, vertragende economische groei, tekorten van duizenden miljarden dollars - heeft hij weliswaar van zijn voorgangers geërfd, maar Obama heeft ook een aantal fouten gemaakt. Intel CEO Paul Otellini en Jim Tisch, CEO of Loews Corp., steken hun ontevredenheid over de politiek van de president niet onder stoelen of banken. Die heeft volgens beide bedrijfsleiders een klimaat van onzekerheid geschapen. Otellini stelt dat Obama is gaan experimenteren met Keynes, maar dat het experiment grandioos is mislukt. De bittere waarheid is dat de Verenigde Staten voor een periode van verlies van welvaart. Jobs zullen er niet veel meer bijkomen, gezien het gebrek aan vertrouwen in de bedrijfswereld.