Want die worden namelijk steeds rijker. De helft van de Amerikanen verdient tegenwoordig echter minder dan 27.250 dollar per jaar en dat is eigenlijk voldoende om fatsoenlijk van te leven. Rekening gehouden met de belastingen blijft daar minder dan 2000 dollar per maand van over.

The American Dream is dus verder weg dan ooit. Hoe harder een Amerikaan ook werkt, het wordt steeds moeilijker om boven de armoedegrens te blijven aanklampen. Het spreekt voor zichzelf dat deze situatie niet eeuwig kan blijven voortduren, vroeg of laat dreigen er sociale onrust te ontstaan.

Want die worden namelijk steeds rijker. De helft van de Amerikanen verdient tegenwoordig echter minder dan 27.250 dollar per jaar en dat is eigenlijk voldoende om fatsoenlijk van te leven. Rekening gehouden met de belastingen blijft daar minder dan 2000 dollar per maand van over. The American Dream is dus verder weg dan ooit. Hoe harder een Amerikaan ook werkt, het wordt steeds moeilijker om boven de armoedegrens te blijven aanklampen. Het spreekt voor zichzelf dat deze situatie niet eeuwig kan blijven voortduren, vroeg of laat dreigen er sociale onrust te ontstaan.