Men zou zodoende kunnen verwachten dat de aankopen van goud een stijgende trend vertonen, maar dat is dus niet het geval. YLG Bullion International Co, de grootste importeur van goud in Thailand, berekende dat er in het eerste kwartaal van dit jaar maar 314 ton goud werd geïmporteerd.

Dat is een daling met 78% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Volgens een woordvoerder van YLG Bullion International Co is de daling van de goudverkopen het gevolg van ontgoocheling bij de beleggers wegens de prijsdaling bij het goud vorig jaar.

Men zou zodoende kunnen verwachten dat de aankopen van goud een stijgende trend vertonen, maar dat is dus niet het geval. YLG Bullion International Co, de grootste importeur van goud in Thailand, berekende dat er in het eerste kwartaal van dit jaar maar 314 ton goud werd geïmporteerd. Dat is een daling met 78% ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Volgens een woordvoerder van YLG Bullion International Co is de daling van de goudverkopen het gevolg van ontgoocheling bij de beleggers wegens de prijsdaling bij het goud vorig jaar.