Het bedrijf rapporteerde een sterke daling van de winst over het tweede kwartaal, maar zag dankzij de analoge activiteiten de omzet op kwartaalbasis stijgen. Ook voor het lopende kwartaal wordt een groei van de omzet verwacht.

Topman Rich Templeton zei in een toelichting op de resultaten dat na een scherpe correctie in de voorraden tijdens de vorige twee kwartalen het niveau van de omzet opnieuw dichter de eindvraag begint te reflecteren.

Hoewel de kwartaalresultaten van Texas Instruments beter dan verwacht waren, noteert de koers van het aandeel in de nabeurshandel toch ongeveer anderhalf procent lager.

Het bedrijf rapporteerde een sterke daling van de winst over het tweede kwartaal, maar zag dankzij de analoge activiteiten de omzet op kwartaalbasis stijgen. Ook voor het lopende kwartaal wordt een groei van de omzet verwacht. Topman Rich Templeton zei in een toelichting op de resultaten dat na een scherpe correctie in de voorraden tijdens de vorige twee kwartalen het niveau van de omzet opnieuw dichter de eindvraag begint te reflecteren. Hoewel de kwartaalresultaten van Texas Instruments beter dan verwacht waren, noteert de koers van het aandeel in de nabeurshandel toch ongeveer anderhalf procent lager.