Don Hays, stichter en president van Hays Advisory, gelooft dat de daaropvolgende klap bijzonder hard zal aankomen, hij sluit niet uit dat de goudprijs over een periode van twee tot drie jaar zal terugvallen richting 1000 dollar. Hij houdt met andere woorden rekening met een correctie van circa 20%.

Hays is van mening dat de huidige hausse op de beurs van Wall Street nog niet achter de rug is, ondanks de kansen op een tussentijdse correctie. Daarnaast is de goudprijs uit zijn haussekanaal getuimeld, kanaal waarin het goud zich al sinds 11 september 2001 bevond.

Don Hays, stichter en president van Hays Advisory, gelooft dat de daaropvolgende klap bijzonder hard zal aankomen, hij sluit niet uit dat de goudprijs over een periode van twee tot drie jaar zal terugvallen richting 1000 dollar. Hij houdt met andere woorden rekening met een correctie van circa 20%. Hays is van mening dat de huidige hausse op de beurs van Wall Street nog niet achter de rug is, ondanks de kansen op een tussentijdse correctie. Daarnaast is de goudprijs uit zijn haussekanaal getuimeld, kanaal waarin het goud zich al sinds 11 september 2001 bevond.