Op 9 oktober 2012 kondigde Tessenderlo Group zijn intentie aan om de activiteit farmaceutische ingrediënten, Calaire en Farchemia, te verkopen.

De informatie- en consultatieprocedures werden begin november afgerond. Na de goedkeuring van de fusietoezichtsinstanties werd de verkoop op 5 december afgerond.

Deze desinvestering ligt in de lijn van de sterkere focus van Tessenderlo Group op gespecialiseerde producten en diensten op het vlak van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bio-reststoffen.

Calaire en Farchemia stellen ongeveer 360 werknemers tewerk.

Op 9 oktober 2012 kondigde Tessenderlo Group zijn intentie aan om de activiteit farmaceutische ingrediënten, Calaire en Farchemia, te verkopen. De informatie- en consultatieprocedures werden begin november afgerond. Na de goedkeuring van de fusietoezichtsinstanties werd de verkoop op 5 december afgerond. Deze desinvestering ligt in de lijn van de sterkere focus van Tessenderlo Group op gespecialiseerde producten en diensten op het vlak van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bio-reststoffen. Calaire en Farchemia stellen ongeveer 360 werknemers tewerk.