Op 29 augustus 2012 kondigde de groep haar intentie aan om de profielenactiviteiten in continentaal Europa te verkopen. De informatie- en consultatieprocedures werden vervolgens met succes afgerond.

Deze desinvestering past binnen de strategie van Tessenderlo Group om zich meer toe te spitsen op gespecialiseerde producten en diensten op het gebied van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bio-reststoffen.

De profielenactiviteiten in continentaal Europa staan bekend onder de merknaam Profialis en omvatten productiefaciliteiten in Frankrijk (Clerval) en België (Oeselgem), en distributiecentra in Hongarije en Polen. In deze vestigingen zijn meer dan 300 mensen aan de slag.

Op 29 augustus 2012 kondigde de groep haar intentie aan om de profielenactiviteiten in continentaal Europa te verkopen. De informatie- en consultatieprocedures werden vervolgens met succes afgerond. Deze desinvestering past binnen de strategie van Tessenderlo Group om zich meer toe te spitsen op gespecialiseerde producten en diensten op het gebied van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bio-reststoffen. De profielenactiviteiten in continentaal Europa staan bekend onder de merknaam Profialis en omvatten productiefaciliteiten in Frankrijk (Clerval) en België (Oeselgem), en distributiecentra in Hongarije en Polen. In deze vestigingen zijn meer dan 300 mensen aan de slag.