Kerling is nu, via zijn bedrijf INEOS ChlorVinyls, eigenaar van deze activiteiten met productievestigingen in Tessenderlo (België), Mazingarbe (Frankrijk), Beek en Maastricht (Nederland), en een tewerkstelling van ongeveer 850 mensen.

Op 14 juni bereikte Tessenderlo Group een akkoord over de verkoop van zijn pvc- en chloor-alkali-activiteiten aan de Europese marktleider Kerling.

Na de goedkeuring door de Europese Commissie op 26 juli, werd deze transactie nu met succes afgerond. Tessenderlo Group ontving bij het afsluiten van de transactie 110 miljoen euro, vrij van cash en zonder schuld.

Kerling is nu, via zijn bedrijf INEOS ChlorVinyls, eigenaar van deze activiteiten met productievestigingen in Tessenderlo (België), Mazingarbe (Frankrijk), Beek en Maastricht (Nederland), en een tewerkstelling van ongeveer 850 mensen. Op 14 juni bereikte Tessenderlo Group een akkoord over de verkoop van zijn pvc- en chloor-alkali-activiteiten aan de Europese marktleider Kerling. Na de goedkeuring door de Europese Commissie op 26 juli, werd deze transactie nu met succes afgerond. Tessenderlo Group ontving bij het afsluiten van de transactie 110 miljoen euro, vrij van cash en zonder schuld.