Sindsdien volgt de koers grosso modo de grote bewegingen van de internationale beurzen.

Echter, sinds 2009 gaat de koers eerder zijwaarts terwijl belangrijke Europese indices hoger gaan.

Van Herck ziet dat er zeer belangrijke steun rond 19 euro ligt en bodemvorming lijkt in de maak. Bevestiging van een trendommekeer krijgt de belegger enkel maar bij een opwaartse uitbraak boven 26,07 euro.

Onder de cruciale steun van 19 euro vindt men het volgende steunniveau op 16,90 euro. Als de koers niet snel hersteld,

lijkt een neerwaartse val door de steun van 19 euro een zeer waarschijnlijk scenario.

Op de daggrafiek ziet Van Herck eveneens de niet-participatie aan de stijgende trend die de beurzen dit jaar lieten zien.

Gezien de lage stand van de RSI-indicator op de daggrafiek is een herstel in de komende week te verwachten.

Een koersherstel dat Van Herck zou willen aanwenden om de positie in dit aandeel wat terug te brengen.

Sindsdien volgt de koers grosso modo de grote bewegingen van de internationale beurzen. Echter, sinds 2009 gaat de koers eerder zijwaarts terwijl belangrijke Europese indices hoger gaan. Van Herck ziet dat er zeer belangrijke steun rond 19 euro ligt en bodemvorming lijkt in de maak. Bevestiging van een trendommekeer krijgt de belegger enkel maar bij een opwaartse uitbraak boven 26,07 euro. Onder de cruciale steun van 19 euro vindt men het volgende steunniveau op 16,90 euro. Als de koers niet snel hersteld, lijkt een neerwaartse val door de steun van 19 euro een zeer waarschijnlijk scenario. Op de daggrafiek ziet Van Herck eveneens de niet-participatie aan de stijgende trend die de beurzen dit jaar lieten zien. Gezien de lage stand van de RSI-indicator op de daggrafiek is een herstel in de komende week te verwachten. Een koersherstel dat Van Herck zou willen aanwenden om de positie in dit aandeel wat terug te brengen.