Het betreft de verkoop van één productievestiging in Pieve Vergonte (Italië) met een elektrolyse-en chlooraromatenafdeling en twee waterkrachtcentrales.

Bij Tessenderlo Italia zijn in totaal 113 mensen aan de slag. De werknemers van de fabriek in Pieve Vergonte zijn op de hoogte

gebracht dat er een akkoord is bereikt over de overname van de aandelen door ICIG, een bedrijf dat zich uitsluitend richt op

chemische en farmaceutische activiteiten. De transactie is goedgekeurd door alle betrokken autoriteiten.

Deze desinvesteri ng ligt in de lijn van de sterkere focus van Tessenderlo Group op gespecialiseerde producten en diensten op het vlak van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bioreststoffen.

Het betreft de verkoop van één productievestiging in Pieve Vergonte (Italië) met een elektrolyse-en chlooraromatenafdeling en twee waterkrachtcentrales. Bij Tessenderlo Italia zijn in totaal 113 mensen aan de slag. De werknemers van de fabriek in Pieve Vergonte zijn op de hoogte gebracht dat er een akkoord is bereikt over de overname van de aandelen door ICIG, een bedrijf dat zich uitsluitend richt op chemische en farmaceutische activiteiten. De transactie is goedgekeurd door alle betrokken autoriteiten. Deze desinvesteri ng ligt in de lijn van de sterkere focus van Tessenderlo Group op gespecialiseerde producten en diensten op het vlak van voeding, landbouw, waterbeheer en de valorisatie van bioreststoffen.