Tessenderlo Fine Chemicals Ltd., dat voortaan Tennants Fine Chemicals Ltd. zal heten, levert ester- en aromaproducten aan klanten wereldwijd vanuit zijn productie-eenheid in Leek, Staffordshire (VK). Het bedrijf boekte in 2010 een omzet van iets meer dan 45 miljoen pond (GBP).

Frank Coenen, CEO van Tessenderlo Group: "Deze transactie past volledig in onze strategie om de activiteiten van de groep te hertekenen. De groep zal zich toespitsen op specialiteiten, specifiek op duurzame producten gemaakt uit nevenproducten van andere industrieën." Wim Poot, Business Unit Director OCD van Tessenderlo Group, voegde daar aan toe: "TFC Ltd heeft het de afgelopen jaren bijzonder goed gedaan. We zijn ervan overtuigd dat TFC samen met Tennants, een sterk en toonaangevend bedrijf, op dit elan kan doorgaan."

Tessenderlo Fine Chemicals Ltd., dat voortaan Tennants Fine Chemicals Ltd. zal heten, levert ester- en aromaproducten aan klanten wereldwijd vanuit zijn productie-eenheid in Leek, Staffordshire (VK). Het bedrijf boekte in 2010 een omzet van iets meer dan 45 miljoen pond (GBP). Frank Coenen, CEO van Tessenderlo Group: "Deze transactie past volledig in onze strategie om de activiteiten van de groep te hertekenen. De groep zal zich toespitsen op specialiteiten, specifiek op duurzame producten gemaakt uit nevenproducten van andere industrieën." Wim Poot, Business Unit Director OCD van Tessenderlo Group, voegde daar aan toe: "TFC Ltd heeft het de afgelopen jaren bijzonder goed gedaan. We zijn ervan overtuigd dat TFC samen met Tennants, een sterk en toonaangevend bedrijf, op dit elan kan doorgaan."