De productie van kopermetaal bij Nystar daalde in het eerste kwartaal met 13% in vergelijking met het vorige kwartaal, desalniettemin is deze in lijn met managementverwachtingen aangezien zowel Myra Falls als Campo Morado lower grade-gebieden heeft ontgonnen.

De zilverproductie vertoonde op het einde van het eerste kwartaal een stijging met 9% waarbij alle mijnen het goed deden uitgezonderd Campo Morado. Daar werd een daling met 13% vastgesteld in vergelijking met K4 2013, als resultaat van de gereduceerde feed van de G9-orebody.

De productie van kopermetaal bij Nystar daalde in het eerste kwartaal met 13% in vergelijking met het vorige kwartaal, desalniettemin is deze in lijn met managementverwachtingen aangezien zowel Myra Falls als Campo Morado lower grade-gebieden heeft ontgonnen. De zilverproductie vertoonde op het einde van het eerste kwartaal een stijging met 9% waarbij alle mijnen het goed deden uitgezonderd Campo Morado. Daar werd een daling met 13% vastgesteld in vergelijking met K4 2013, als resultaat van de gereduceerde feed van de G9-orebody.