Stephen Weiss van Short Hills Capital vreest echter dat de beurs van Wall Street eens te meer haar eigen hand heeft overspeeld. Tesla Motors is volgende zeepbel op Wall Street en iedereen weet wat het lot is wat zeepbellen uiteindelijk te wachten staat.

Op basis van waardering is het aandeel sterk overgewaardeerd, zeker omdat Tesla nog moet bewijzen dat het geen eendagsvlieg is. De koers van Tesla is dit jaar al met 400% gestegen en dat lijkt Weiss toch iets van het goede te veel. Hij gaat met andere woorden uit van een correctie in de koers.

Stephen Weiss van Short Hills Capital vreest echter dat de beurs van Wall Street eens te meer haar eigen hand heeft overspeeld. Tesla Motors is volgende zeepbel op Wall Street en iedereen weet wat het lot is wat zeepbellen uiteindelijk te wachten staat. Op basis van waardering is het aandeel sterk overgewaardeerd, zeker omdat Tesla nog moet bewijzen dat het geen eendagsvlieg is. De koers van Tesla is dit jaar al met 400% gestegen en dat lijkt Weiss toch iets van het goede te veel. Hij gaat met andere woorden uit van een correctie in de koers.