De verkoper van elektrische wagens sloot het derde kwartaal weliswaar met een kleiner verlies af, maar voor het vierde kwartaal wordt slechts een gelijkaardig resultaat verwacht. Het bedrijf blijft investeren in research & development en dat kost handenvol geld.

Het verlies bedroeg over de verslagperiode 38 miljoen dollar, op een omzet van 431 miljoen dollar. Een jaar geleden was er nog een verlies van 111 miljoen dollar op een verlies van 50 miljoen dollar. In reactie op de publicatie van de cijfers noteert de koers ruim 10% lager.

De verkoper van elektrische wagens sloot het derde kwartaal weliswaar met een kleiner verlies af, maar voor het vierde kwartaal wordt slechts een gelijkaardig resultaat verwacht. Het bedrijf blijft investeren in research & development en dat kost handenvol geld. Het verlies bedroeg over de verslagperiode 38 miljoen dollar, op een omzet van 431 miljoen dollar. Een jaar geleden was er nog een verlies van 111 miljoen dollar op een verlies van 50 miljoen dollar. In reactie op de publicatie van de cijfers noteert de koers ruim 10% lager.