De koers kende eind 2013 een correctie die volledig goedgemaakt werd met een nieuwe top op 265 USD.

Van Herck verwacht nog een laatste finale stijging tot boven 265 USD: de recentste daling heeft eveneens de kenmerken van een correctie en op de weekgrafiek was er nog geen negatieve divergentie met de RSI-indicator.

De daggrafiek is op dit ogenblik volgens Van Herck de meest relevante grafiek. De recentste koersdaling lijkt slechts 3 benen te hebben en dit is kenmerkend voor een correctie. Daarnaast was er bij de bodem op 184,32 USD een positieve divergentie met de RSI-indicator en tenslotte heeft de koers een kortetermijnweerstandslijn overschreden.

De volgende horde is de horizontale weerstand van 235,70 USD: een opwaartse uitbraak is een bijkomend positief signaal.

Qua risicomanagement is het van belang dat de koers bij een eventuele daling niet door 158 USD gaat. Dat is de lijn in het

zand : onder dit niveau moet er verkocht worden. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.

De koers kende eind 2013 een correctie die volledig goedgemaakt werd met een nieuwe top op 265 USD. Van Herck verwacht nog een laatste finale stijging tot boven 265 USD: de recentste daling heeft eveneens de kenmerken van een correctie en op de weekgrafiek was er nog geen negatieve divergentie met de RSI-indicator. De daggrafiek is op dit ogenblik volgens Van Herck de meest relevante grafiek. De recentste koersdaling lijkt slechts 3 benen te hebben en dit is kenmerkend voor een correctie. Daarnaast was er bij de bodem op 184,32 USD een positieve divergentie met de RSI-indicator en tenslotte heeft de koers een kortetermijnweerstandslijn overschreden. De volgende horde is de horizontale weerstand van 235,70 USD: een opwaartse uitbraak is een bijkomend positief signaal. Qua risicomanagement is het van belang dat de koers bij een eventuele daling niet door 158 USD gaat. Dat is de lijn in het zand : onder dit niveau moet er verkocht worden. Het koopadvies voor het aandeel blijft gehandhaafd.