Met een waardering van 16 keer de winst in 2015 is het aandeel laag gewaardeerd, want ook in de jaren na 2015 zal de winstgroei hoog blijven. Het bedrijf is vanwege de technische kennis niet meer in te halen door de concurrentie en wordt dus beschermd door een zeer hoge toetredingsdrempel.

De financiële positie van het bedrijf is sterk. De tijdelijke tegenvaller heeft een beperkt effect op de uitkomst van de DCF-berekening. Het koersdoel is licht verlaagd van EUR 90 naar EUR 87. Het advies blijft voor Theodoor Gilissen Bankiers aanbevolen.

Met een waardering van 16 keer de winst in 2015 is het aandeel laag gewaardeerd, want ook in de jaren na 2015 zal de winstgroei hoog blijven. Het bedrijf is vanwege de technische kennis niet meer in te halen door de concurrentie en wordt dus beschermd door een zeer hoge toetredingsdrempel. De financiële positie van het bedrijf is sterk. De tijdelijke tegenvaller heeft een beperkt effect op de uitkomst van de DCF-berekening. Het koersdoel is licht verlaagd van EUR 90 naar EUR 87. Het advies blijft voor Theodoor Gilissen Bankiers aanbevolen.