Dat betekent dat het vizier in de komende dagen gericht kan worden op het sluiten van de gap tussen 222,25 en 220,76. Het risico van een korte termijn terugval is betrekkelijk groot, omdat de stochastics-indicator de poging om hoger te koersen boven de hoogste koers van vorige week niet beloonde.

De lagere top in de stochastics is een negatieve divergentie en dit wijst er volgens Theodoor Gilissen Bankiers op dat de markt even teveel van zichzelf heeft gevraagd.

Ernstig is de situatie echter niet, integendeel zelfs. De AEX heef zich boven de bodem van 2003 weten te herstellen en bevindt zich in een korte termijn stijgende trend.

Ook ligt er op hogere niveaus nog een koershiaat tussen 244,44 en 246,44 (geslagen tussen 16 en 17 februari jl.) om gevuld te worden.

Met andere woorden, een daling naar 220,76 in de komende dagen biedt naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers nieuwe kansen op een meer succesvolle stijgingspoging richting 245 (en hoger op een later tijdstip).

Dat betekent dat het vizier in de komende dagen gericht kan worden op het sluiten van de gap tussen 222,25 en 220,76. Het risico van een korte termijn terugval is betrekkelijk groot, omdat de stochastics-indicator de poging om hoger te koersen boven de hoogste koers van vorige week niet beloonde. De lagere top in de stochastics is een negatieve divergentie en dit wijst er volgens Theodoor Gilissen Bankiers op dat de markt even teveel van zichzelf heeft gevraagd.Ernstig is de situatie echter niet, integendeel zelfs. De AEX heef zich boven de bodem van 2003 weten te herstellen en bevindt zich in een korte termijn stijgende trend. Ook ligt er op hogere niveaus nog een koershiaat tussen 244,44 en 246,44 (geslagen tussen 16 en 17 februari jl.) om gevuld te worden.Met andere woorden, een daling naar 220,76 in de komende dagen biedt naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers nieuwe kansen op een meer succesvolle stijgingspoging richting 245 (en hoger op een later tijdstip).