De verkopen van nieuwe woningen daalden in februari meer dan verwacht, dit na een sterker dan verwachte publicatie de maand voordien. Een stevige stijging van de verkoopprijzen geeft echter aan dat het herstel van de vastgoedmarkt nog steeds intact blijft.

Het Commerce Department maakte bekend dat in vorige maand de verkopen met 4,60% zijn gedaald tot nog 411.000 eenheden. In januari was er echter nog een stijging met 13,10% opgetekend, op jaarbasis was er sprake van een stijging van de verkopen met 12,30%.

De verkopen van nieuwe woningen daalden in februari meer dan verwacht, dit na een sterker dan verwachte publicatie de maand voordien. Een stevige stijging van de verkoopprijzen geeft echter aan dat het herstel van de vastgoedmarkt nog steeds intact blijft. Het Commerce Department maakte bekend dat in vorige maand de verkopen met 4,60% zijn gedaald tot nog 411.000 eenheden. In januari was er echter nog een stijging met 13,10% opgetekend, op jaarbasis was er sprake van een stijging van de verkopen met 12,30%.