In bereide gerechten werd de omzetgroei vooral gerealiseerd door volumegroei in de verkoop van lasagne en de stijgende verkopen onder het merk Come a casa® in België.

Zo lanceerde de groep onder andere in september met succes als eerste een koelverse volkorenlasagne. De omzet van de vleeswarendivisie steeg in het derde kwartaal vooral door onze versnijdings- en verpakkingsactiviteiten.

De gestegen volumes, de doorgevoerde prijsstijgingen en een doorgedreven kostenbeheersing konden de stijgende productiekosten (voornamelijk grondstoffen, energie en lonen), de kosten van de marktinvesteringen en het effect van de veranderende productmix niet volledig compenseren.

Het bedrijf verwacht hierdoor dat het resultaat voor het volledige jaar 2012 niet beter zal zijn dan dat van 2011.

In bereide gerechten werd de omzetgroei vooral gerealiseerd door volumegroei in de verkoop van lasagne en de stijgende verkopen onder het merk Come a casa® in België. Zo lanceerde de groep onder andere in september met succes als eerste een koelverse volkorenlasagne. De omzet van de vleeswarendivisie steeg in het derde kwartaal vooral door onze versnijdings- en verpakkingsactiviteiten. De gestegen volumes, de doorgevoerde prijsstijgingen en een doorgedreven kostenbeheersing konden de stijgende productiekosten (voornamelijk grondstoffen, energie en lonen), de kosten van de marktinvesteringen en het effect van de veranderende productmix niet volledig compenseren. Het bedrijf verwacht hierdoor dat het resultaat voor het volledige jaar 2012 niet beter zal zijn dan dat van 2011.