De verwachting voor de totale levering dit jaar van dit materiaal aan het Amerikaanse ministerie van Defensie is $ 115 mln. Aanvullende orders worden geschat op $ 55 mln.

De productie van de garens en weefsels voor deze order zal plaatsvinden in 2009 en 1kw10. Ten Cate Defender -M is sinds 2007 het standaardweefsel voor het Amerikaanse leger ter persoonlijke bescherming.

De rating op Ten Cate bij Theodoor Gilissen Bankiers is Buy op basis van de sterke posities in producten met bovengemiddelde groeipotentie zoals bijvoorbeeld brandwerende kleding, kogelwerende beplatingen, kunstgrasvelden, sterke en lichtgewicht vliegtuigonderdelen en geotextiel.

De verwachting voor de totale levering dit jaar van dit materiaal aan het Amerikaanse ministerie van Defensie is $ 115 mln. Aanvullende orders worden geschat op $ 55 mln. De productie van de garens en weefsels voor deze order zal plaatsvinden in 2009 en 1kw10. Ten Cate Defender -M is sinds 2007 het standaardweefsel voor het Amerikaanse leger ter persoonlijke bescherming. De rating op Ten Cate bij Theodoor Gilissen Bankiers is Buy op basis van de sterke posities in producten met bovengemiddelde groeipotentie zoals bijvoorbeeld brandwerende kleding, kogelwerende beplatingen, kunstgrasvelden, sterke en lichtgewicht vliegtuigonderdelen en geotextiel.