De Antwerpse telecomonderneming kiest voor een mvno-contract met Mobistar omwille van zijn uitstekend voice- en datanetwerk en de talrijke roamingakkoorden die Mobistar, als lid van de France Télécom-groep, heeft.

Mobistar kan dankzij dit partnership zijn marktaandeel in de kmo-markt vergroten.

Tellink, een Belgische bedrijf dat telecommunicatiediensten levert aan bedrijven, actief op de kmo-markt, sluit een mvno-overeenkomst met Mobistar. Tellink zal vanaf juli nationale mobiele voice- en datadiensten aanbieden via het uitstekende mobiele breedbandnetwerk van Mobistar.

De 65.000 actieve simkaarten van Tellink worden vanaf juli overgedragen naar het Mobistar-netwerk. Het einde van de overdracht van alle Tellink-kaarten is gepland tegen eind september.

Tijdens deze overdracht wordt de continuïteit van de dienstverlening aan de Tellink-klanten verzekerd. De klanten van Tellink behouden allemaal hun mobiel nummer.

De Antwerpse telecomonderneming kiest voor een mvno-contract met Mobistar omwille van zijn uitstekend voice- en datanetwerk en de talrijke roamingakkoorden die Mobistar, als lid van de France Télécom-groep, heeft. Mobistar kan dankzij dit partnership zijn marktaandeel in de kmo-markt vergroten. Tellink, een Belgische bedrijf dat telecommunicatiediensten levert aan bedrijven, actief op de kmo-markt, sluit een mvno-overeenkomst met Mobistar. Tellink zal vanaf juli nationale mobiele voice- en datadiensten aanbieden via het uitstekende mobiele breedbandnetwerk van Mobistar. De 65.000 actieve simkaarten van Tellink worden vanaf juli overgedragen naar het Mobistar-netwerk. Het einde van de overdracht van alle Tellink-kaarten is gepland tegen eind september. Tijdens deze overdracht wordt de continuïteit van de dienstverlening aan de Tellink-klanten verzekerd. De klanten van Tellink behouden allemaal hun mobiel nummer.