In zijn voorspellingen aan het begin van het jaar heeft Gijsels aangegeven dat de Nasdaq in 2014 wel eens een nieuw record zou kunnen neerzetten.

Dat leek toen heel optimistisch. Maar naarmate we dichter en dichter bij de grote 5000 magneet komen, wordt het dat minder en minder. Maar toch is dit hele verhaal niet zonder gevaar.

De Europese beurzen blijven vandaag in ieder geval in het rood noteren, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices.

Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een kwart procent prijs. Met een verlies van iets meer dan 2% is Telenet de sterkste daler binnen de BEL 20.

In zijn voorspellingen aan het begin van het jaar heeft Gijsels aangegeven dat de Nasdaq in 2014 wel eens een nieuw record zou kunnen neerzetten. Dat leek toen heel optimistisch. Maar naarmate we dichter en dichter bij de grote 5000 magneet komen, wordt het dat minder en minder. Maar toch is dit hele verhaal niet zonder gevaar. De Europese beurzen blijven vandaag in ieder geval in het rood noteren, met beperkte verliezen voor de belangrijkste indices. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven ongeveer een kwart procent prijs. Met een verlies van iets meer dan 2% is Telenet de sterkste daler binnen de BEL 20.