Daarnaast vernieuwde Telenet onlangs zijn contracten met de grote zenders als VRT, RTBf en MEDIALAAN en verwierf het vorige week opnieuw de uitzendrechten voor alle wedstrijden van het Belgische eersteklassevoetbal.

Met Yelo TV en Rex en Rio zorgt Telenet er voor dat de kijkervaring voor zijn klanten voortdurend verbeterd wordt.

Telenet heeft in 2012 zijn STAP initiatief gelanceerd waarbij het over 4 jaar 30 miljoen euro in lokale series en films investeert. "Het Vonnis", "Marina", de film van FC De Kampioenen en reeksen zoals "Met Man en Macht" kwamen mede tot stand dankzij de financiële steun van Telenet.

De participatie in de Vijver Media past in deze strategie van ondersteuning van sterke lokale audiovisuele content.

Telenet benadrukt dat de participatie in De Vijver Media niet zal leiden tot een verandering in de overeenkomsten die zij beiden vandaag hebben met andere televisie-aanbieders. Telenet zal de activiteiten van De Vijver Media niet consolideren.

Daarnaast vernieuwde Telenet onlangs zijn contracten met de grote zenders als VRT, RTBf en MEDIALAAN en verwierf het vorige week opnieuw de uitzendrechten voor alle wedstrijden van het Belgische eersteklassevoetbal. Met Yelo TV en Rex en Rio zorgt Telenet er voor dat de kijkervaring voor zijn klanten voortdurend verbeterd wordt. Telenet heeft in 2012 zijn STAP initiatief gelanceerd waarbij het over 4 jaar 30 miljoen euro in lokale series en films investeert. "Het Vonnis", "Marina", de film van FC De Kampioenen en reeksen zoals "Met Man en Macht" kwamen mede tot stand dankzij de financiële steun van Telenet. De participatie in de Vijver Media past in deze strategie van ondersteuning van sterke lokale audiovisuele content. Telenet benadrukt dat de participatie in De Vijver Media niet zal leiden tot een verandering in de overeenkomsten die zij beiden vandaag hebben met andere televisie-aanbieders. Telenet zal de activiteiten van De Vijver Media niet consolideren.