Ook de film van FC de Kampioenen en de nieuwe films van Dominique De Ruddere, Jan Verheyen en Stijn Coninx werden geselecteerd.

Daarnaast liet Telenet weten een nieuwe, bredere overeenkomst met Studio 100 gesloten te hebben, waardoor het bedrijf vanaf nu ook programma's en langspeelfilms van Studio 100 zal financieren via STAP.

Telenet kondigde eveneens aan binnenkort de nieuwe zenders LACHT!, Libelle TV en Fashion One aan te bieden op digitale televisie. Tot slot werd de najaarsprogrammatie van PRIME toegelicht.

Ook de film van FC de Kampioenen en de nieuwe films van Dominique De Ruddere, Jan Verheyen en Stijn Coninx werden geselecteerd. Daarnaast liet Telenet weten een nieuwe, bredere overeenkomst met Studio 100 gesloten te hebben, waardoor het bedrijf vanaf nu ook programma's en langspeelfilms van Studio 100 zal financieren via STAP. Telenet kondigde eveneens aan binnenkort de nieuwe zenders LACHT!, Libelle TV en Fashion One aan te bieden op digitale televisie. Tot slot werd de najaarsprogrammatie van PRIME toegelicht.