Naast de omzetbijdrage van het overgenomen kabeltelevisieactiviteiten van Interkabel lag de organische omzetgroei op 6,1%.

De voornaamste groeimotor was digitale televisie die een omzetgroei van 43,8% optekende.

Dankzij strikte kostencontrole steeg de bedrijfskasstroom met maar liefst 25,8%. Het management herhaalde de jaardoelstellingen met een omzet- en EBITDA-groei van
minstens 12%, maar het is duidelijk dat na dit sterke eerste kwartaal de lat toch iets hoger kan worden gelegd.

Het aandeel noteert met een premie van ca. 30% tegenover de Europese telecomsector. Gezien de hogere groei is dit volgens SG Private Banking terecht.

Telenet is sinds begin dit jaar het sterkst presterende telecomaandeel in Europa met een koersstijging van 17% tegenover de sector die met 8%
terugviel.

Telenet blijft volgens SG Private Banking koopwaardig, met een koersdoel van 18 EUR.

Naast de omzetbijdrage van het overgenomen kabeltelevisieactiviteiten van Interkabel lag de organische omzetgroei op 6,1%. De voornaamste groeimotor was digitale televisie die een omzetgroei van 43,8% optekende.Dankzij strikte kostencontrole steeg de bedrijfskasstroom met maar liefst 25,8%. Het management herhaalde de jaardoelstellingen met een omzet- en EBITDA-groei van minstens 12%, maar het is duidelijk dat na dit sterke eerste kwartaal de lat toch iets hoger kan worden gelegd.Het aandeel noteert met een premie van ca. 30% tegenover de Europese telecomsector. Gezien de hogere groei is dit volgens SG Private Banking terecht. Telenet is sinds begin dit jaar het sterkst presterende telecomaandeel in Europa met een koersstijging van 17% tegenover de sector die met 8% terugviel. Telenet blijft volgens SG Private Banking koopwaardig, met een koersdoel van 18 EUR.