Telenet verwerft door dit nieuwe contract toekomstgerichte distributierechten, die het bedrijf toelaten in te spelen op vragen van de moderne televisiekijker.

Door de uitbreiding en verlenging van het contract tot en met 2017 zorgt Telenet daarenboven voor bijkomende middelen voor Vlaamse audiovisuele producties.

Deze nieuwe stap is in lijn met de ambitie van Telenet om ervoor te zorgen dat Vlaamse programma's en zenders hun rol kunnen blijven spelen in een medialandschap dat steeds meer versnippert en erg internationaal wordt.

Telenet verwerft door dit nieuwe contract toekomstgerichte distributierechten, die het bedrijf toelaten in te spelen op vragen van de moderne televisiekijker. Door de uitbreiding en verlenging van het contract tot en met 2017 zorgt Telenet daarenboven voor bijkomende middelen voor Vlaamse audiovisuele producties. Deze nieuwe stap is in lijn met de ambitie van Telenet om ervoor te zorgen dat Vlaamse programma's en zenders hun rol kunnen blijven spelen in een medialandschap dat steeds meer versnippert en erg internationaal wordt.