Telenet kondigt aan dat de emissie van € 100 miljoen bijkomende schuld onder de bestaande kredietfaciliteit (de "senior kredietfaciliteit") werd afgerond.

Na de recente vrijwillige schuldenruil, de verlenging van de looptijden en de uitgifte van € 500 miljoen bijkomende schuld onder de senior kredietfaciliteit, vertegenwoordigde deze transactie de volgende stap in de verdere optimalisatie van de kapitaalstructuur van Telenet.

Telenet heeft een financieringskader vastgesteld dat aantrekkelijke toekomstige uitkeringen aan aandeelhouders mogelijk maakt, met behoud van de flexibiliteit om te groeien en in zijn activiteiten te investeren.

In deze context is Telenet voornemens om zijn totale nettoschuld tegen eind 2011 te verhogen tot ongeveer 3,5x de EBITDA van 2011.

Telenet kondigt aan dat de emissie van € 100 miljoen bijkomende schuld onder de bestaande kredietfaciliteit (de "senior kredietfaciliteit") werd afgerond. Na de recente vrijwillige schuldenruil, de verlenging van de looptijden en de uitgifte van € 500 miljoen bijkomende schuld onder de senior kredietfaciliteit, vertegenwoordigde deze transactie de volgende stap in de verdere optimalisatie van de kapitaalstructuur van Telenet. Telenet heeft een financieringskader vastgesteld dat aantrekkelijke toekomstige uitkeringen aan aandeelhouders mogelijk maakt, met behoud van de flexibiliteit om te groeien en in zijn activiteiten te investeren. In deze context is Telenet voornemens om zijn totale nettoschuld tegen eind 2011 te verhogen tot ongeveer 3,5x de EBITDA van 2011.