De Brusselse beurs kan de openingswinst gedeeltelijk vasthouden, de BEL 20 noteert zowat een half procent boven het slotniveau van afgelopen vrijdag. Het valt op dat Brussel één van de zwakkere broertjes in Europa is.

Fortis en Bekaert liggen nog steeds goed op koers. Daar staat tegenover dat KBC nog steeds met verkoopdruk heeft af te rekenen. Enkele minder positieve analistenrapporten zetten de koers van Solvay enigszins onder druk.

Op de brede markt maakt Telenet dankzij de meevallende cijfers een goede beurt. KBC Ancora noteert licht boven het slotniveau van vrijdag.

De Brusselse beurs kan de openingswinst gedeeltelijk vasthouden, de BEL 20 noteert zowat een half procent boven het slotniveau van afgelopen vrijdag. Het valt op dat Brussel één van de zwakkere broertjes in Europa is. Fortis en Bekaert liggen nog steeds goed op koers. Daar staat tegenover dat KBC nog steeds met verkoopdruk heeft af te rekenen. Enkele minder positieve analistenrapporten zetten de koers van Solvay enigszins onder druk. Op de brede markt maakt Telenet dankzij de meevallende cijfers een goede beurt. KBC Ancora noteert licht boven het slotniveau van vrijdag.